Spontanansökan för en roll på EA System som Account Manager till Vismas ERP-system Visma.net och Visma Business. Rollen innebär att du huvudsakligen kommer att fokusera på nyförsäljning men även axla en del ansvar över våra befintliga kunder. Denna roll kommer även inkludera tätt samarbete med vår marknadsavdelning.

Som Account Manager på EA System kommer du jobba med nyförsäljning genom att driva hela processen från att identifiera potentiella kunder till att stänga affären. Det krävs att du är duktig på att kommunicera och på att skapa relationer då du kommer hjälpa våra potentiella kunder att lösa problem som frågor. Som Account Manager hos oss på EA System kommer du även få jobba med våra befintliga kunder där du tillsammans med de ser över utvecklingsmöjligheter i deras nuvarande system.

Vi på sälj och marknad jobbar tätt ihop och du kommer därför även få ansvar i våra dagliga marknadsarbeten. Det kan innebära allt från att skriva nyhetsbrev, skapa kampanjer, hålla i webinar och seminar till att delta i mässor och andra evenemang.

Hos oss kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är villig till att ta mycket stort ansvar på egen hand. En dag är sig olik den andra och vi ser alltid att våra medarbetare ska få utrymme att utvecklas, både personligt och i karriären. Självklart är det viktigaste att ni trivs på arbetsplatsen och att ni har roligt.

Vi söker någon som är i början av sin karriär. Det är en merit om du har erfarenhet av att arbeta med sälj och marknad.

Placeringsort är i första hand i Stockholm. Start enligt överenskommelse.

 

Om dig

·       Du har lätt för att lära med god analytisk och logisk förmåga

·       Du är driven och självständig

·       Du gillar att planera och strukturera

·       Du är öppen och nyfiken, du säger vad du menar och menar vad du säger

 

Du tycker om

·       Att lyssna till och analysera kunders krav

·       Att arbeta tillsammans med andra

·       Att tänka i nya banor och drivs av att hela tiden göra saker bättre

·       Att tempot är högt med nya verktyg, nytt process-stöd, att lära sig och implementera hos kunden

·       Att öppenhet, förtroende och glädje är en del av din arbetsvardag

 

Om oss

EA System är en av Sveriges ledande partner för Visma affärssystem. Vi hjälper företag att välja rätt IT lösningar för att stödja sina verksamhetsprocesser. Vår filosofi är enkel; nöjda kunder ger nöjda medarbetare. Om kunden får problem är det vår utmaning att snabbt och effektivt lösa det tillsammans med kunden. En långsiktig affärsrelation är beroende av att bägge parter är nöjda.

Vi använder oss av verksamhetsstödjande och ekonomisystem som Visma.net, Visma Business, Onestop Reporting, integrationslösningar, anpassade branschstöd för t.ex. e-handel, byggföretag, transport m.fl.

Vill du arbeta i en framtidsbransch och i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i vår företagskultur? Ansökningsprocessen pågår löpande.

 

För att söka till tjänsten skickar du ditt CV och ditt personliga brev till vår VD Carl-Fredrik Ahnsberg på carl-fredrik.ahnsberg@easystem.se.