Betallösningar för e-handel

Det finns en djungel av kassalösningar att välja mellan. Det är inte alltid lätt att veta vilken som är bäst för just er webbshop. På den här sidan sammanfattar vi därför några av de vanligaste kassalösningar som finns. 

Betallösningar e-handel

Klarna

Klarna Checkout är en av Sveriges mest använda kassalösning. Den innehåller allt ni behöver för att erbjuda era kunder en smidigare shoppingupplevelse och därigenom även öka er försäljning. Klarna tar hela kredit- och bedrägeririsken, både för köpare och säljare.

Betalningsalternativ: faktura, kortbetalning, banköverföring, direktdebitering med BankID, finansering och PIX.

Marknader: US, UK, DE, NL, AT, SE, FI, NO och DK.

PayPal 

PayPal Commerce Platform passar för er som håller på att starta upp alternativt redan har ett företag eller en försäljningsplats som blomstrar. PayPal Commerce Platform möjliggör också ett förbättrat utbyte mellan konsumenter, handlare och finansiella institutioner.

Med PayPals molnbaserade hantering kan kassorna vara effektiva på olika enheter och kanaler samt erbjuder betalningar i över 100 valutor på över 200 marknader.

Några av fördelarna med PayPals lösning är en förenklad process, företagsskydd, hanterar betalningar i många olika valutor samt skyddar betalningsflödet med PayPals olika säkerhetslösningar.

PayEx 

PayEx är ett dotterbolag till Swedbank och i koncernen erbjuds även Swedbank Pay.

Swedbank Pays lösningar är för företag av alla storlekar och med deras plattform får ni allt ni behöver för att på ett smidigt sätt kunna ta betalt av era kunder. Med PayEx och Swedbank Pay kan ni erbjuda era kunder betalsätt så som kort, Swish, faktura och kredit.

Nets

Nets betalningslösning är snabb, bekväm och enkel och det ger er färre avbrutna köp, högre konvertering och nöjdare kunder.

Med Nets checkout får ni tillgång till de mest populära och använda betalsätten så som Swish, kort, faktura och delbetalning. Ni kan även ha internationell försäljning och ta betalt i en lokal valuta och med lokala betalsätt.

Nets har plug-ins till bland annat WooCommerce, Shopify, Magento, Prestashop och Drupal. 

Svea Finans 

Öka försäljningen och höj shoppingupplevelsen för era kunder. Ni får betalt direkt och kunden väljer att betala när det passar som bäst. SVEA skräddarsyr checkouten efter hur ni och era kunder vill handla. Integrationen är enkel och snabb samt fungerar lika bra för B2C som för B2B.

I Svea checkout kan man välja mellan faktura, delbetalning, bankbetalning, kort samt Swish.

Integration med ert affärssystem 

Vi integrerar betallösningen mot ert affärssystem för effektiv hantering av och kan även erbjuda orderradsmatchning för automatisk hantering av inköpsordrar. 

Boka ett kostnadsfritt möte om betallösningar för er e-handel!