Nu börjar jul och nyår närma sig. De flesta är säkert mitt uppe i en stressig period med bokslut och annat som ska sammanställas innan ledigheten börjar. Många känner säkert igen sig i att årsbokslutet sträcker sig in i januari/februari och att mycket av det som behövs göras får man manuellt knacka in i systemet. Kanske att många till och med sitter med flera olika Excel-dokument uppe för att klippa och klistra in siffror. Fel uppstår och man får ta lång tid på sig för att backa bandet och korrigera sina misstag. Det är ett eländigt arbete och detta får säkert många att drömma in i en framtid där man slipper göra allting manuellt och till och med utföra jobb som systemet själv kan lösa åt en.

Som ett avslut på det här årets bloggande blickar vi i detta blogginlägg in i Visma.net och dess helhet. Kanske har ni följt våra blogginlägg där vi varje vecka tagit upp ett nytt ämne att diskutera. Under 2018 har vi presenterat Visma.net och hur man kan automatisera och effektivisera processer som hantering av in- och utgående fakturor, koppling till affärsbanken, reseräkningar och utlägg samt digitala attestflöden.

Vi har även i blogginläggen förklarat fördelarna med Visma.net. Exempelvis är det ett molnbaserat system som man har tillgång till så länge man har internetuppkoppling. Det går att jobba från andra platser än på kontoret. Man kan logga in oavsett om det är mobil, surfplatta eller dator. Eftersom att Visma.net finns i molnet ser Visma till att alla kunder i systemet får alla uppdateringar. Man behöver inte längre oroa sig för att sitta kvar i gamla versioner eller att systemet blir omodernt. Det är hög säkerhet och Visma ser till att hantera alla er säkerhetskopior.

Om ni tycker detta låter intressant borde ni ha detta i åtanke tills nästa år. Inte vill ni trassla med jobb som går att göra snabbare och enklare. Hör av er till oss på EA System så bokar vi ett möte i januari för att tillsammans kickstarta 2019!