Har ni också tendensen att vid ett årsskifte försöka städa undan det som är gammalt och börja om på nytt? Brukar ni också varje år skriva upp olika löften att hålla under det nya året? Oftast är det väl inspiration till förbättringar och framåtblickande? Det är i alla fall så för mig . Jag brukar vid varje nytt år skriva en lista på vad jag önskar förändra under det nya året. Både i mitt privatliv och inom min karriär. Det är alltid kul att få en fräsch start och känna sig manad att ge sitt allra bästa ännu ett år.

Ofta tänker man att man vill sätta upp mål och ambitioner för hur man ska klättra i karriären och även bli en bättre människa. Ofta glömmer man att se över det stora hela. Finns det kanske något som hindrar en från att nå sina mål? Finns det saker på arbetet som känns trögt och ineffektivt? Som slösar mycket tid och som gör att du inte kan fokusera på det du verkligen vill?

Varför ska man lägga ned på att dubbelregistrera siffror, manuellt jobba i Excel, sprätta upp pappersfakturor, gå in på affärsbanken för att göra en betalning och så vidare.

År 2019 är året ni borde göra en förändring, på riktigt. Ni kanske har pratat om det i många år men inte tagit er i kragen och vågat ta steget. Hör av er till oss på EA System så ska vi hjälpa er ta fram en lösning som kan både effektivisera och automatisera er organisation!