Både Visma.net och Visma Business är skalbara och flexibla. Det innebär att ni kan växa med systemen och därmed sitta kvar i lösningen under många år.

nyhet_singel_img

Visma som SaaS-lösning

Både Visma.net och Visma Business säljs som SaaS-tjänster, vilket innebär att man enkelt kan skala upp och ned på moduler och användare. Era behov styr prissättningen. Att välja ett affärssystem från Visma är kostnadseffektivt samtidigt som ni sitter i ett av marknadens modernaste plattformar.

Pris på affärssystem

Jag som jobbar nära slutkunder upplever att företag ofta känner en viss rädsla för att byta affärssystem. Det är inte sällan jag träffar på beslutsfattare som inte är beredda på att investera en initial kostnad som oftast motsvarar en stor summa pengar. Jag får också ofta känslan att de är rädda för att binda upp sig.

Fördelen med både Visma.net och Visma Business är som beskrivet ovan att licenserna hyrs istället för att köpas loss. På så vis behöver man inte känna att man är bunden. Dessutom betalar man aldrig för mer än man behöver.

  • Enkelt att förstå prissättningen av affärssystemet
  • Betala endast för de moduler och antal användare som behövs
  • Börja smått och växla upp när ni växer
  • Flexibiliteten möjliggör för er att sitta kvar i systemet under många år

Lång erfarenhet av Visma affärssystem

Vi på EA System är specialister på affärssystemen Visma.net och Visma Business. Vi kan hjälpa till med allt från att kartlägga era behov till att projektleda och implementera systemet. Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte!