För er med företag som säljer tjänster eller varor på abonnemang har ni nu möjlighet att automatisera avtalsfaktureringen. Med Visma.net kan ni lätt och enkelt lägga upp återkommande intäkter i en prenumerationsmodell som sedan automatiskt sköter faktureringen åt er. På så sätt kommer ni kunna få ökad kontroll samt maximera era intäkter.

I Visma.net är avtalsfakturering kul. Man lägger upp dem en gång och låter de löpa på så länge man tillåter. Fakturorna skickas automatiskt vid den dag och tid man satt upp i schemaläggningen och intäkterna ramlar sedan in. Eftersom att avtalsfaktureringen sker automatiskt kan ni istället lägga ned tid på det som ger er ökad inkomst. Varför inte skapa kampanjer med olika prispaket eller paketerbjudanden och sen bara behöva lägga upp kunder på avtalsfakturering?

Automatiserad avtalsfakturering innebär självklart även att ni kan prognostisera för framtida intäkter. Ni kommer kunna se vilka intäkter som är återkommande och ha med dessa i åtanke när ni exempelvis gör en budget för kommande period eller år.

Andra fördelar med Visma.nets avtalsfakturering är exempelvis att man kan lägga upp flera olika avtal för varje enskild kund. Det går att hantera priser på många olika vis och även lägga till rabatter. För företag som säljer tjänster och som kunder inte ”använt upp” en viss månad kan man göra återbetalningar direkt i systemet. Om en kund däremot använt fler timmar än avtalat kommer systemet känna av detta och själv skapa upp nya rader för detta i fakturan.

För er som är nyfikna på att se mer av Visma.net avtalsfakturering kan ni kontakta oss så ser vi till att visa er hur det går till!