EA System har tecknat avtal i Visma Business med Vänersborgs-baserade byggbolaget Brunbergs Bygg AB. Ännu en gång väljer en kund Visma Business med vår bygglösning. Detta ser vi som en ytterligare förstärkning i denna bransch. Vi tycker att det ska bli jätteroligt att dra igång detta projekt tillsammans med Brunbergs, ett stort välkommen till oss!

Brunbergs Bygg har sin historia långt bak i tiden. De startades i slutet på 1980-talet och har expanderat till att vara 40 anställda idag. De har personal med mycket erfarenhet och med kunskaper inom olika yrkeskategorier.

Företaget kan erbjuda tjänster inom allt från en mindre renovering till stora nybyggnationer. De kan exempelvis hjälpa till med byggservice – en byggjour som rycker ut när man får ett akut problem. Det kan vara att man fått en läcka i badrummet eller att sätta upp en hatthylla. De kan även hjälpa till att måla, sätta dit plattor, fixa mur och puts till fasader m.m. Som tidigare nämnt erbjuder de även tjänster inom nyproduktion. De bygger lägenheter, hus, bostadsrättföreningar m.m.. Även byggnationer så som renoveringar, fönsterbyten, uterum m.m. är tjänster de erbjuder. En annan specialitet för Brunbergs Bygg är renovering av kyrkor. De kan hjälpa till att renovera fasader, tak, fönster och även totalrenovering.

Vi på EA System kommer leverera Visma Business bygglösning till Brunbergs Bygg. I denna bygguppsättning kommer de lägga stor vikt vid projektuppföljning, ÄTA-hantering, successiv vinstavräkning och lyftplaner. De kommer även använda sig av Hogia ByggLön och BYGGsamordnarens webbaserade tidredovisning. Dessa kommer att integreras mot Visma Business.