Biovac

Biovac

Renar vatten i Skandinavien

Biovac är en av marknadens största avloppsleverantörer med huvudsaklig marknad i Norge, Sverige och Danmark. Företaget har levererat robusta reningsverk byggda i Norge till privatkunder, kommuner och samfälligheter sedan 1982. Från en till flera tusen personers behov. Modern miljövänlig reningsteknik, stort återförsäljarnätverk samt egen serviceorganisation är Biovacs styrka. Resultatet är en bekväm och robust avloppslösning som håller i generationer med trygga servicelösningar som gäller hela livslängden. Man kan även uppgradera äldre reningsverk med ny teknik för framtida behov. Biovac säljer även BDT-lösningar, pumpstationer och vattenreningsverk för en komplett avloppslösning.

Läs mer om Biovac.

Visma Business

Vi på EA System har levererat Visma Business med en specialanpassning som möjliggör full kontroll på serviceavtal hos Biovacs kunder. 

Biovac har även valt att digitalisera stora delar av administrationen. De har ett helt digitalt flöde för leverantörsfakturor, från scanning till digital/mobil attest samt direktkoppling mot bank för säkrare betalningar.

Boka demo i Visma bygglösning

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.