CraftCo Sweden

CraftCo Sweden

Totalleverantör för mikrobryggerier

CraftCo Sweden har som fokus att leverera råvaror till mikrobryggerier samt hemmabryggare. Tidigare hade de sitt lager i Göteborg men har nu i oktober flyttat till Uddevalla. Huvudkontoret finns i Norge och den svenska verksamheten har byggts upp av VD Anders Wall. 

I dagsläget är de åtta anställda i Sverige varav fyra jobbar på lagret. De ser en stark tillväxtpotential och rekryterar för fullt. Expansionen tror de beror på ett ökat intresse för öltillverkning då många gillar att experimentera med olika smaksättningar.

Läs mer om CraftCo Sweden.

Visma Business 

Både i Sverige och i Norge kör CraftCo Visma Business. Vi på EA System har hjälpt den svenska verksamheten anpassa affärssystemet efter de krav som finns här. Vi har även hjälpt kunden komma igång med Visma Document Center för digital hantering av deras leverantörsfakturor samt AutoPay med direktkoppling mot bank för säkrare betalningar. 

Boka demo i Visma Business

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.