Visma Business för fullständig kontroll på lager och logistik

Lösningen automatiserar hanteringen för samtliga bolagen i Norden.

EnviroProcess
Maria Wall

“Snabbare administrativt arbete plus att det är färre fel" 

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Wiklunds
Kundcase
Visma Business
Wiklunds ÅkeriHjälper till med logistik och avfall Wiklunds Åkeri har funnits sen 1923. De är ett privatägt företag med runt 200 anställda och har en omsättning på cirka 300 miljoner kronor. De äger runt 140 lastbilar, flertalet släpvagnar, kranar, con...
Montano
Kundcase
Visma Business
Montano kör Visma Business integrerat mot deras webbshop i Nordisk E-handel. Integration mot Unifaun. Digitala fakturor samt bankintegration.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Sportsmaster
Kundcase
Visma Business
Sportsmaster effektiviserar sin lager och logistik med hjälp av EazyStock.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.

Boka demo i Projekthantering