Målmarks

Målmarks

Marknadsledande inom bränsledunkar och bil- & båttillbehör

Målmarks är ett svenskt familjeföretag med Europa som marknad. I Norden är de marknadsledare när det gäller försäljning av bränsledunkar samt bil-&båttillbehör som bedrivs genom grossistverksamhet. Med egen plastproduktion i Mellaneuropa ligger de centralt på kontinenten för direktleverans till europeiska länder. Centrallager i Sverige möjliggör också mindre och snabbare leveranser till svenska och nordiska kunder.

Läs mer om Målmarks.

Lager och logistik i Visma.net

Målmarks har ett digitalt flöde för leverantörsfakturor. De lägger upp fakturor i Visma.net Approval för digital attest och kör AutoPay för säkrare betalningar. 

Målmarks säljer både direkt till svenska och europeiska kunder samt genom plattformen Amazon. I och med en betydande del av Målmarks försäljning sker utanför Norden får Målmarks hjälp av ett factoringbolag som tar över kreditrisken. Vi på EA har tagit fram en rutin som förenklar matchningen av kontoutdraget till kundfakturor i Visma.net, tillsammans med automatiskt bokföring av kreditavgifter för varje inbetalning. Vi på EA har även anpassat rapporter efter deras behov och processer för att enkelt kunna skicka kompletta rapporter till myndigheterna.

I Visma.net är lager och logistik en viktig del av hanteringen. De kopplar både inköpsordrar och direktleveranser till deras försäljningsorder. De kan enkelt skriva ut samt skicka inköpsorder, plocklistor och följesedel. De har även ett lager i Ungern och skickar många direktleveranser till kunden därifrån.

 

Boka demo i Visma.net

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.