Montano

Montano

Ett familjeföretag med över 50 års erfarenhet

Montano startade sin verksamhet år 1962. Till en början tillverkade de egna byggnads- och konstsmiden. Idag importerar och säljer de handelsstål, smidesprodukter samt byggprodukter. De har över 2000 produkter i sina lager runtom i Sverige.

Läs mer om Montano.

Visma Business integrerat med Nordisk E-handel

Vi på EA System har levererat Visma Business med integration mot Montanos webbshop Nordisk E-handel.

EA Systems koppling till nShift har gjort hantering av transportadministrationen enklare och mer korrekt med direkt återkoppling av bokade transporter till affärssystemet. På lagret har Montano full koll och spårbarhet på in och utleveranser med hjälp av Visma Business kraftfulla logistik.

För Montano har det varit viktigt att digitalisera och automatisera sin verksamhet sedan dagen de startade projektet med EA System. De har idag ett helt digitalt flöde för leverantörsfakturor, från scanning till digital/mobil attest samt direktkoppling mot bank för säkrare betalningar.

 

Boka demo i Visma

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.