Protools

Protools

Leverantör av professionella verktyg och infästningsmaterial sedan 1979

Protools levererar verktyg, maskiner och infästningsmaterial till primärt professionella hantverkare, industrier och konsumenter med krav på service och kvalité. Från sitt egna lager skickas produkterna direkt till kunderna runt om i Sverige oftast samma dag.

De har även egen verkstad för att serva sina maskiner. 

Läs mer om Protools.

Visma Business integrerat med Askås

Protools kör Visma Business integrerat med deras webbshop i Askås. Vi på EA System har hjälpt kunden koppla affärssystemet mot Svea Ekonomi för matchning av kundinbetalningar. 

EA Systems koppling till Unifaun har även gjort hantering av transportadministrationen enklare och mer korrekt med direkt återkoppling av bokade transporter till affärssystemet. På lagret har Protools full koll och spårbarhet på in och utleveranser med hjälp av Visma Business kraftfulla logistik.

Boka demo i Visma Business

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.