SBT Sverige

SBT Sverige

Kärnkompetens inom tunnelbyggande

SBT Sverige tillhör den tjeckiska koncernen Metrostav och har funnits i Sverige sen 2014. Huvudfokuset ligger i allt undermarksbyggande och spetskompetensen finns inom tunnelbyggande. De utför stora projekt som Förbifart Stockholm och utbyggnaden av stationer kring Stockholms tunnelbana.

SBT Sverige växer kraftigt och väntas omsätta runt 1,3 miljarder SEK år 2021. Året innan omsatte de runt 889 miljoner SEK. Med runt 200 anställda, täcker de projekt runt hela Sverige. 

Läs mer om SBT Sverige.

Visma Business bygglösning

SBT Sverige hanterar samtliga projekt inifrån Visma Business. Vi har även hjälpt de bygga en integration mot kalkylprogrammet Bidcon. 

De har idag ett helt digitalt flöde för leverantörsfakturor, från scanning till digital/mobil attest samt direktkoppling mot bank för säkrare betalningar

Boka demo i Visma bygglösning

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.