Sokigo

Sokigo

Utvecklar det digitala samhället

Sokigo är en del av Addnode Group. Koncernen är verksamma inom informationsteknik och har 1850 medarbetare i 19 länder. 

Sokigo levererar digitala lösningar för både privata företag och offentliga sektorn. De har lösningar för samhällsbyggnad, kommunal planering, drift och underhåll, skogsindustri, transport och entrepranad, geodata och GIS samt e-tjänster, dokument- och ärendehantering.

Läs mer om Sokigo.

Visma Business 

Sokigo kör Visma Business integrerat med tidrapporteringssystemet MillTime. Tidrapport och attest sker i MillTime och informationen förs automatiskt in i Visma Business som färdiga aktivitetsrader. Ordrar byggs sedan utifrån dessa. 

De har även ett helt digitalt flöde för leverantörsfakturor, från scanning till digital/mobil attest samt direktkoppling mot bank för säkrare betalningar. Rapporter i OneStop Reporting.

 

 

Boka demo i Visma

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.