Sportsmaster

Sportsmaster

Norges största butik/showroom för träning

Sportsmaster startade år 2003 och har sen dess haft en rejäl tillväxt. De är specialiserade på att leverera träningsutrustning till alla segment, från privatkunder till verksamheter inom företagsidrott, sjukgymnastcenter, hotell, träningsgrupper och träningscenter. Genom att sälja sina produkter direkt från fabrik till slutkund kan de därmed erbjuda förmånliga priser. 

Sen 2017 tillhör Sportsmaster koncernen Fitness Brands Nordics och år 2020 förvärvade de Fitness Brands AS.

Läs mer om Sportsmaster.

Visma Business integrerat med EazyStock

Sportsmasters tillväxtresa har inneburit att komplexiteten har ökat. Att erbjuda hög servicegrad samtidigt som de håller minimalt lager har varit viktigare än någonsin förr. Att välja EazyStock som lageroptimeringssystem har därför varit ett viktigt steg för Sportsmaster. Numera kan de minimera riskerna samtidigt som de behåller sina lojala och nöjda kunder.

Utöver EazyStock har Sportsmaster en mycket anvacerad hantering av deras lager och logistik i Visma Business. De kör sina rapporter i OneStop Reporting och har en integration mot CRM-systemet SuperOffice. Deras Visma Business är även integrerat mot deras webbshop i Magento 2.

 

"EA System har vært til uvurderlig hjelp for å sette opp EazyStock mot databasen i Visma Business. Kvaliteten på integrasjonen er avgjørende for å få ut de beste prognoser og korrekte rapporter."

Frode Ingvoldstad

 

kundcase_singel_alt_2

Boka demo i Visma

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.