Sundsvalls Expressbyrå

Sundsvalls Expressbyrå

Ett familjeföretag inom flytt och transporttjänster

Sundsvalls Expressbyrå har sen nästan 100 år tillbaka hjälpt både företag och privatkunder med allt från flytt till magasinering och andra transporttjänster.

Läs mer om Sundsvalls Expressbyrå.

Visma.net integrerat med transportsystemet 

Sundsvalls Expressbyrå har ett helt digitalt flöde för leverantörsfakturor, från scanning till digital/mobil attest samt direktkoppling mot bank för säkrare betalningar. De har även digital hantering av samtliga kundfakturor samt ett automatiserat anläggningsregister. 

De sköter både tidregistrering och personalplanering i TransPA.

Just nu hjälper vi Sundsvalls Express att ta fram en effektiv lösning mellan Visma.net och verkstadssystemet WinAssist och det ligger i planen att komma igång med rapporteringsverktyget OneStop Reporting.

Boka demo i Visma.net

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.