Tree of Pets

Tree of Pets

Med passion för djur och djurhälsa

Tree of Pets är ett privatägt aktiebolag grundat 1970. De distribuerar och producerar högkvalitetsprodukter såsom Eukanuba, Iams, Orijen, Acana, Monster, EverClean och Core till zoofackhandeln och veterinärkliniker.

Deras vision är att förmedla de bästa produkterna för husdjur genom kunskap, service och kvalitet. 

På Tree of Pets arbetar 50 anställda, med huvudsäte i Täby och kontor i Finland och Norge. Inom organisationen finns ekonomiavdelning, kundtjänst, lager, marknadsavdelning och fältsäljare.

Läs mer om Tree of Pets.

Visma Business 

Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. De hämtar sina rapporter i QlikView, kör autogiro via ZData ConvertX, använder Bitlog WMS samt har en integration till CRM-systemet Upsales.

Med hjälp av Visma Business kraftfulla logistik har de full koll och spårbarhet på sitt lager. De har även integrerat lager- och logistikhanteringen med dotterbolagen i Norge och Finland.

 

Boka demo i Visma

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.