Wiklunds Åkeri

Wiklunds

Hjälper till med logistik och avfall

Wiklunds Åkeri har funnits sen 1923. De är ett privatägt företag med runt 200 anställda och har en omsättning på cirka 300 miljoner kronor. Idag äger de omkring 140 lastbilar, flertalet släpvagnar, kranar, containers och flak.

Huvudfokuset ligger på tre affärsområden; avfallshantering, bygglogistik samt kranbilar och den strategiska inriktningen är att vara ledande inom sin bransch i Stockholm och Uppsala.

Läs mer om Wiklunds.

Visma.net integrerat med transportsystemet 

Wiklunds sköter alla sina transporter i systemet TDXlog. Vi på EA System har därför byggt en integration mellan Visma.net och TDXlog för att effektivisera deras hantering av kundfakturering samt bokföring mellan systemen. Vi har även hjälpt Wiklunds ta fram en effektiv lösning mellan Visma.net och verkstadssystemet WinAssist samt vågsystemet Online-Scale.

 

Boka demo i Visma.net

Fler kundcase

Vad vi gjort för våra andra kunder

Sokigo
Kundcase
Visma Business
Sokigo kör Visma Business integrerat mot tidrapporteringssystemet MillTime. Rapporter i OneStop Reporting.
Tree of Pets
Kundcase
Visma Business
Tree of Pets kör Visma Business integrerat med många olika lösningar. Bitlog WMS, Upsales, Qlikview & ZData ConvertX.
Biovac
Kundcase
Visma Business
Biovac hanterar sin lager och logistik i Visma Business. Full kontroll på serviceavtal samt digital hantering av levfakt och bankintegration.
Cygate
Kundcase
Visma Business
Cygate har en mycket komplex lösning för lager och logistik i Visma Business. De har även byggt inköpsordermatchning samt stöd för avancerad inköpsförslag.
Erteco
Kundcase
Visma Business
Erteco har utvecklat Visma Business i takt med att verksamheten ställt högre krav. De har vuxit kraftigt och expanderat till flera länder. Alla avdelningar sköts från affärssystemet. Integration mot EazyStock för lageroptimering.
TDK
Kundcase
Visma.net
TDK Nordic har gått från egna servrar till att ha allt i molnet. De har blivit mer effektiva i sitt arbete tack vare Visma.net.