Humly är vår första kund i bemanningsbranschen. De har valt att teckna avtal i Visma.net och projektet innebär många nya och spännande lärdomar för oss. Det ska bli himla roligt att dra igång i ännu en bransch. Vi hälsar därför Humly ett varmt välkommen till oss!

 

Allt via en app

Humly matchar studenter som är intresserade av att jobba som lärarvikarie med skolornas behov av vikarier. Genom en egenutvecklad app kan de lätt och enkelt hjälpa till att matcha lediga uppdrag med rätt profil. De finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg och Skåne och har ett anslutet kollektivavtal genom Almega. Deras villkor innebär att som lärarvikarie hos dem kommer man få trygghet i form av försäkringar och anställningsform.

Appen som de själva har utvecklat ger lärarvikarien möjlighet att välja bland sina egna intresseområden. Man kan även välj vilka årskurser man vill jobba med samt hur mycket och när man vill arbeta. Självklart erbjuds det även möjlighet för skolor att söka vikarier via Humly. Här kan de få hjälp med allt från att tillsätta vikarier på kort varsel till längre vikariat. Eftersom att de flesta som söker vikariat-jobb är lärarstudenter så är detta en bra möjlighet för skolor att komma i kontakt med framtidens lärare.

Humly integrerat med Visma.net

Vi på EA System ska leverera Visma.net som kommer vara affärssystemet i denna lösning. Vi kommer även göra en integration mot deras bokningssystem för att importera fakturaunderlag Efter ett betungande arbete i deras gamla ekonomisystem ser de framemot att få effektivisera sina processer.