Montano har i september tecknat avtal i Visma Business genom oss på EA System. Vi är glada över att ännu ett e-handelsbolag väljer oss som leverantör. Vi hälsar vår nya kund varmt välkommen!

Ett familjeföretag med hög expertis

Familjeföretaget Montano grundades i Göteborg 1962. Företagets kärnverksamhet är försäljning och lagerhållning av stål, plåt, balk, rör och byggprodukter. Huvudsakligen inriktas försäljning mot företag inom bygg- och smidessektorn.

Genom årtionden har Montano stått för god kvalité och snabba leveranser med yrkeskunnig personal.

Brett lagersortiment med flera tusen lagerlagda produkter på centrallager i Bohus, strax norr om Göteborg. Snabba leveranser sker till kunder inom hela norden.

Montano väljer Visma Business

Vi på EA System kommer leverera Visma Business med koppling till deras webbshop i Nordisk E-handel. Vi kommer även tillhandahålla en koppling till Unifaun samt en koppling för betalfilsimport. Montano har också valt att teckna avtal i AutoPay med automatisk koppling till deras affärsbank, AutoInvoice för elektronisk hantering av deras kundfakturor samt Visma Document Center och Visma.net Approval för digitalisering av attestflöden.