I våras välkomnade vi ännu en kund till oss på EA System. Denna är NeoLife och de har valt att teckna avtal i Visma Business. Varmt välkommen till oss!

NeoLife startades år 1958 år sedan och har sedan dess expanderat sin verksamhet till 50 länder. Deras huvudsakliga uppgift består av att hjälpa människor ta hand om sitt välbefinnande, både fysiskt och ekonomiskt. De erbjuder allt från kosttillskott till huvud- och hudvårdsprodukter till biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter.

 

NeoLife har valt Visma Business

Vi på EA System kommer leverera Visma Business tillsammans med ett flertal kringsystem. Bland annat kommer det att byggas integrationer mot deras webbshop Vendre, Exigo samt tredjepartslager via PostNord Westex. Hanteringen av ekonomi, inköp samt lager- och logistik kommer skötas i Visma Business. Vi på EA System har även byggt en integration till Unifaun för att underlätta NeoLifes hantering av utleveranser. NeoLife har även valt ZData Pay för att automatisera betalningarna mot deras affärsbanker i samtliga nordiska länder och även UK, Estland och Litauen.