1 oktober sker ett VD-byte hos oss på EA System där nuvarande VD Peter Wallén lämnar över sin post till Carl-Fredrik Ahnsberg. VD-bytet har varit planerat sedan två år tillbaka och Carl-Fredrik har under det senaste året varit delaktig i både överlämning- och ledningsarbete. Carl-Fredrik har en examen i Internationell Ekonomi och år 2007 började han som Trainee på Visma Software. Han har sedan dess arbetat med Vismas produkter i partnerledet. År 2012 startade EA System och Carl-Fredrik var en av de första att bli anställd i bolaget. Han har sedan dess arbetat som ansvarig för Göteborgskontoret. Under åren på EA System har Carl-Fredrik även arbetat som Projektledare för alla våra stora projekt. Han har därför mycket god kännedom om våra kunder och deras verksamheter.

Tidigare VD Peter Wallén är fortsatt anställd på bolaget och kommer huvudsakligen att fokusera på affärsutveckling och projektledning.

Vi som jobbar på EA System har många års erfarenhet inom Vismas produktlinjer. Vi är en av Sveriges ledande partner för Visma affärssystem och är specialister på både Visma.net och Visma Business. Främst har vi gjort anpassningar inom Bygg- och E-handelsbranscherna men självklart har vi bred kompetens inom alla sorters branscher. Utöver bygg- och e-handel sträcker sig våra kunder allt från hälsa- och fitness till resor och försäkringar. Vår filosofi är enkel; nöjda kunder ger nöjda medarbetare.