Aditso

Aditso är certifierad teknikpartner till Visma och har lång erfarenhet inom affärssystem med tillhörande applikationer. De har även bred kompetens inom IT-infrastruktur och kan erbjuda en helhetslösning för ert företag.

Aditso IT partner Visma

Trygg och säker applikationsdrift i Aditsos moln eller i Microsoft Azure

Aditso har förvandlat lokala installationer av affärssystem, CRM-system, löneprogram och övriga program till molnapplikationer sedan 2011. VI är specialister på att ge våra kunder en trygg och enkel vardag. Med vårt koncept för monitorering av både program, integrationer och processer har vi löpande kontroll och tar hand om det som inte är normalt. Då kan vi åtgärda eventuella fel innan de blir problem.

Några fördelar med Aditso Applikationsdrift

  • Mobilitet: arbeta var du vill när du vill. Med Aditsos lösning är du inte bunden till en specifik dator eller plats för att komma åt dina program.
  • Säkerhet: säkra inloggningar med MFA. Alltid uppdaterade system och en miljö som testas och säkras mot intrång. Aditso monitorerar era program och processer och genomför åtgärder om problem uppstår.
  • Enkelhet: klicka och var i gång. Aditso tar hand om allt ända fram till att du kommer in i ditt program.
  • Arbeta från valfri enhet: dator, Smartphone m.m. Aditsos lösning bygger på standardiserade appar och program som är tillgängliga för alla på de allra flesta enheter.
  • Aditso kan förvalta hela er IT-miljö: Aditso levererar helhetslösningar för kunder som vill förenkla hela sin IT-miljö. Ett telefonnummer oavsett ärende.
Fler partners

Läs mer om våra andra partners och integrationer

Boka möte med Aditso